Nászút

Görögország Zakynthos Alikanas Hotel Zante Village

Ott-tartózkodás ideje: 2010. jún. 18.  - 2010. jún. 25. (7 nap)

0 hozzászólás I 2 739 látogató olvasta. Rögzítve: 2010. júl. 16. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Heki1980 Beszámolója
Hotel Zante Village értékelése
Heki1980 értékelése:

4.8

Az értékelések összesen:

4.9

Eddig 3 utazó értékelte.

Június közepén indultunk nászutunkra Zakinthosra. A Neckermannal utaztunk. Szállásunk a Hotel Zante Village volt. Az utazás lefoglalásakor még tanakodtunk, hogy félpanziós vagy all inclusive ellátást kérjünk, de az utazási irodában mindenképpen az utóbbit javasolták, amit mi megfogadtunk, és azt mondhatom, hogy igen jól döntöttünk. A szálloda egyszerűen remek. A szoba tiszta, minden olyan volt, amilyennek a katalógusban leírtak. A medencét minden este fertőtlenítették, és minden reggel takarították. Egyhetes ottlétünk alatt a szobát minden nap takarították, ágyneműt, törölközőt kétszer cseréltek.
A szálloda személyzete nagyon kedves, segítőkész, és udvarias volt. A konyha pedig fantasztikus, bő a választék. Nagyon finomakat ettünk, és nyaralásunk alatt beszélgettünk máshol elszállásolt magyarokkal, akiknek nem voltak ilyen jó tapasztalataik saját szállásukkal kapcsolatban.
A szállodában minden este különböző programok voltak, pl. görög est, latin est, tehetségkutató, karaoke, bingo, stb., tehát igyekeznek ott tartani a vendégeket este is. A tengerpart kb. 1 km-re van, de naponta 5-6 alkalommal megy egy kis busz a szállodából a partra és vissza. Ahogy láttam, mindig szinte percre pontosan indult (menetrend a recepción), bár mi mindig sétáltunk a partig.
A fakultatív programokat, illetve pl. autókölcsönzést egy kevés angol tudás birtokában érdemes utazási irodán kívül intézni egyénileg, úgy egy kis pénzt meg lehet spórolni.
A sziget gyönyörű, és ezt a szállást csak ajánlani tudom mindenkinek, remekül éreztük magunkat.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina