All Seasons Hotel - Linz VIDEÓ

Ausztria

Ott-tartózkodás ideje: 2011. szept. 14.  - 2011. szept. 15. (1 nap)

0 hozzászólás I 2 622 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. nov. 28. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tantras Beszámolója

Cimkék: Linz All_Seasons_Hotel Rosenbauer 

Linz mindig kedves volt nekem. Nem olyan megfogható kedvesség volt ez azonban, hiszen - bár nagyon sokszor jártam erre - magát Linz-et még nem sikerült eddig becserkésznem. A tudat tetszhetett inkább, hogy ha már erre jár az ember, jó dolgok fognak történni vele. Vagy a túráim első napi mámora, a Salzkammergut közelsége, a Svájci nagy hófödte csúcsok iránymutató csillaga vetített rá csillámló nyári fényt? Nem tudom.

Nem is fontos most már. Az eddig titkolt, homályos kép letisztult. Gyönyörű várost láttam a Duna partján feküdni. Víg zeneszó mindenütt, fiatal lányok, fiúk kéz a kézben sétáltak a tiszta utcákon boldogan, az éttermekben finom ételek zamatos illata szállt, a boltok tele, áruk a pesti árakkal vetekedve kínálták önnön maguk. Új, igényes, csilingelő villamosok szelték végig-hosszan a nagy távolságokat, néha metró szerelvényekké változva át. A sétáló utca tipp-topp, mélygarázsok tucatjaival söpörve el a gyilkos gázokkal pöfékelő gépcsodákat róla, a Duna nyugatról morajló vad csikó, a keleti végeken megbékélő öreg szamár.
Számtalan gyönyörű, égbeszökő öreg templom várta a híveket. Mi csak úgy csodálkozva tértünk be egyikbe-másikba. Még gyertyát is gyújtottam. Van úgy az ember, hogy nagyon akar valamit, s ilyenkor olyan dolgokat is megenged magának, amiben egyébként nem hisz. Igen, kívántam. Gondoltam csodára, mely talán egyszer beteljesedik.

Szóval Linz egy szép és élhető város. Nem kicsit, nagyon. Annyira elbűvölt egyébként, hogy a technikáról teljesen elfelejtkeztem. A városról nem készült felvétel. Az All Seasons Hotel viszont lencsevégre került. Kedves személyzet, kihívó színvilág, kényelmes szobák, zamatos ételek. A barna sörükről meg oldalakat írhatnék. Pörögtem utána, mint a ventilátor.

Aki erre jár térjen be bátran. Ígérem nem fog csalódni.
Feltöltve: 2011. nov. 27.
tantras kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina