Sindbad Aqua Park

Cimkék: sindbad aqua park hurghada egyiptom

Sinbad Aqua Park értékelése
benkozsolt értékelése:
Az értékelések összesen:
4.9
Eddig 3 utazó értékelte.

A hotelek busszal/autóval kb. 8-10 percre találhatók a repülőtértől, de a le- és felszálló gépek zaja nem hallható, így nem is zavaró.
Mi az Aqua Hotelben szálltunk meg. Foglalásunk 1 felnőtt, 1 gyermek + 1 felnőtt, 1 gyermek csoportosítás szerint történt – ezzel is spóroltunk pár tízezer forintot a nyaralás megvásárlása során :) – de a recepción 10 USD ellenében 6. emeleti, erkélyes, tengerre néző családi szobát (2 szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, minden szobában tv. és klíma) kaptunk, azt ígérve, hogy azt 8-kor már el is foglalhatjuk.
További 5 USD ellenében fél 7-kor már a szobában voltunk:)
A szobakulcshoz személyenként 1 db. törülközőkártya és 1 db. Clubkártya (belépő az aquaparkba) jár. A törülközőkártya törülközőre váltásához mind a három szállodában lehetőség van. A kártya elhagyása esetén 50 LE fizetendő!
A szobák elektromos rendszere a kulcstartóval aktivizálható. De szerintem ez minden hotelben így működik, így erről nem is írnék bővebben :)
Minden szobában van hűtő, de minibár nincs (nekünk legalábbis nem volt, de nem is hiányzott) Továbbá vízforraló sincs, de ez sem okozott gondot az ott töltött egy hét alatt :)
A szoba tiszta és hibátlan volt, takarítás minden nap, törülközők cseréje igény szerint.
A szálloda tisztaságában sem lehetett kivetni valót találni, folyamatos volt a takarítás.
Wifi 15 USD/nap áron volt, - ami szerintem egy kissé drága, főleg úgy hogy 2010-ben a Panorama Bungalows Hotelben ingyen volt - de a szálloda előtti sétányon található gyorsétteremben van free wifi.
A szállodákban összesen 5 svédasztalos, 1 olasz, 1 libanoni és 1 görög étterem, továbbá 4 pool bár, illetve disco, söröző, kávézó található, melyek az AI ellátás keretében látogathatók és az itt felszolgált ételek, italok ingyen fogyaszthatók.
Az ételek mennyiségére, minőségére és a változatosságára nem lehet panasz, szénsavas és szénsavmentes üdítők és alkoholos italok minden mennyiségben.
Az aquapark – amely egyébként más szállodákban nyaralók részére fakultatív programként elérhető csekély 35 EUR áron – 7 nagy csúszdával, 3 gyermekcsúszdával, hullámmedencével és egy gyermekmedencével rendelkezik.
Az animátorok – akik egyébként egy kivételével oroszok voltak – a nappalt itt töltik és folyamatos programot kínálnak az unatkozóknak :)
Az este folyamán az animátorok „átköltöznek” az Aqua Hotelbe, a szabadtéri Rhythm Theather étterem mellett található színpadra és minden nap 21 óra 30 perc kezdettel szórakoztató műsort (Fakír Show, Coctail Dance Show, Comedy Show, stb) adnak elő.
A tengerpart – kb. 400 m-es séta után érhető el – tiszta, a napágyak ingyen állnak a vendégek rendelkezésre. A part homokos, aprókavicsos, apály-dagály – amely sok szállodánál problémát okoz – itt nem érezhető. Hogy miért? Nem tudom, talán a Sindbad Club kikötője miatt?
Fürdőcipő csak a strand egyik felében szükséges, valamilyen okból kifolyólag itt nagyobbak a kavicsok, mint az elején. Lehet, hogy ennek is köze van a kikötőhöz? :)
A tenger gyorsan mélyül, kb. 5 m. séta után már 1,5 m. a mélység, majd két lépés után több méter.
Sznorizni itt nincs lehetőség. Illetve van, mert ahol víz van, ott lehet sznorizni is :), de látnivaló egy-két eltévedt halon kívül nincs. Aki a tenger szépségeire vágyik, az kénytelen befizetni egy Giftun túrára – felejthetetlen élmény – vagy olyan szállodát választani, ahol a strand korallos.
A szálloda előtti hosszú, pálmafákkal tarkított sétányon megtalálható több gyorsétterem, fixáras áruház (Hurghada Star, Ramstore), kávézó, és rengeteg üzlet az „original papyrus”-tól az „eredeti esszenciából készített parfümökön” át a „ruhás-szobros”-ig.
Itt minden "good price!" :))
Gyerekes családoknak és fiataloknak is kitűnő választás ez a szálloda, bátran ajánlom mindenkinek!
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!

0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a témához!
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!