Leander-Földön 2012 VIDEÓ

Olaszország

Ott-tartózkodás ideje: 2012. aug. 07.  - 2012. aug. 10. (3 nap)

0 hozzászólás I 3 032 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. okt. 28. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tantras Beszámolója

Cimkék: Garda olasz pizza szerelmes hidrogénbuborékok boci felhők felvonó mefence mi 

Sokáig nem volt fontos számomra ez a hely ...

Odafelé mindig gyorsabban ver a szív, nagyobbakat álmodik az ember. Fáradtan, hazafelé, tucatnyi meseszép emlékkel érkezve ide – vágyva a Tenger morajlását – futva, hogy csak lássuk és menjünk már, soha nem tudta a legszebb arcát mutatni. Soha…Pedig annyiszor esélyt adtunk neki, mégsem.

Aztán tavaly duzzogva beterveztük. Nem futólag, nem ad hoc. Olyan szépen a térképek és az útikönyvek fölé görnyedősen. Aprólékos és mindenre kiterjedő tervezés volt tehát. Nem is maradhatott el a várva várt nagy durranás! Mindent felülmúlt. Nem csak a társaság, de a látvány, a leander erdő, az emberek, az ételek, a víz tisztasága, az atmoszféra, az illatok, minden. Aztán a Tenger ehhez képest a fasorba sem volt. Vágytunk vissza minden pillanatban.

Nagy hiba volt régen nem fordítani rá több időt!

Idővel, ahogy jártam az országot élménybeszámolóimat tartva, az ötödik könyvem jelent meg e csodálatos régióról, mind egyre jobban érlelődött Zsuzsimban is a vágy. A vágy, igen. Ott lenni, pihenni, látni, érezni… Persze hogy menni kellett, ha Ő menni akar!

Malcesinében tudtam már „csak” szobát foglalni az általunk jónak tartott időpontra. Kis időzgetés után a Google térképen rájöttem, hogy kitűnő helyen. Nem is lehetett volna jobb úti cél. Keleten, középen – ég és föld, kicsiny dombok és égbeszökő nagy meredélyek között, pont félúton -, vár a városban, csodás óváros, a hegytetőre felvonó szállít, északi oldal egy karnyújtásnyira és a déli úgyszintén. Pompás adottságok mindenfelé, a színvonalas szállodai szobánk erkélyéről meg egyenesen felejthetetlen kilátás mellett faltuk a görögdinnyét.

Pihentünk, igen. De mentünk is. Persze kizárólag az autó nélkül. (Meg sem moccant azalatt a 4 nap alatt). Bicóval természetesen, mert itt akinek egy kicsivel több gógyija van a kevéstől, az nem száll fém-kalitkába. Nem csak a forgalom miatt, hanem mert a dobozban ülve fikarcnyi csodát sem lát az ember, hacsak a töménytelen leander erdőt nem– mert azt még bezárva sem „kerülheti” el a szem.

Fent északon a hegyek közé szorult Riva és a már nem annyira szorongatott Torbole meghódítása nem maradhatott el. Mindenfelé szörfösök, kite-osok szelték a vizet és a levegőt. Csodás látvány volt – mondhatom. A Monte –Baldo-ról írtam, a citrom fákról nem. Javaslom, akit ez (is) érdekel, látogasson el a Garda-tóhoz. Tuti nem fogja megbánni!

Sőt, mint egy mágnes, nem fogja többet elereszteni!!!
Feltöltve: 2012. okt. 27.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo