Álomüdülés Mátrafüreden a Cicáskacus Panzióban

Magyarország Mátrafüred Cicáskacus Panzió

Ott-tartózkodás ideje: 2015. márc. 26.  - 2015. ápr. 01. (6 nap)

0 hozzászólás I 2 043 látogató olvasta. Rögzítve: 2015. ápr. 03. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar nagyi Beszámolója

Cimkék: Mátrafüred Benevár Étterem  Mátrafüred Cicáskacus Panzió 

7 napot töltöttünk el 2015. március 27-től - április 01-ig Mátrafüreden a Cicáskacus Panzióban (Mátrafüred Pálosvörösmarti út 19).
A tavaszi - kissé szeszélyes - időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Haraptuk a tiszta hegyi levegőt. A panzióban nagyon szép szobában, csodálatos ágyneműben, tökéletes tisztaságban teljesen otthon éreztük magunkat. A panzió konyhája, ebédlője tökéletes felszereltséggel állt rendelkezésünkre. A mellékhelyiségek (tusoló, mosdó, WC ragyogó tiszta) akadálymentesítettek. Tökéletes fütésről még a jó időben is gondoskodtak, nehogy megfázzunk. (Bár mi a fütést levettük, sőt éjszakára még az ablakot is nyitva hagytuk.)
A konyhában kávé, sok-sok fajta tea, teaízesítő, cukor és minden fűszerféle rendelkezésünkre állt, ha esetleg ott szerettünk volna főzni. Minden konyhai kisgéppel jól felszerelt.
Mi csak a -saját magunk által készített- reggelit fogyasztottuk a panzióban. Ebédelni és vacsorázni, a panzióhoz közeli Benevár Étterembe jártunk. Az Étteremről is csak nagyon pozitív véleményünk volt, mind az ebédet, mind a vacsorát, és természetesen a kiszolgálást illetően.

Ha egy 10-es skálán értékelni kellene akár a Panziót, akár a Benevár Éttermet, akkor mi 9,9-et adnánk. Az a hiányzó egy tized csak azért van, nehogy valaki azt higyje, hogy fényezzük a dolgot :-) Valóban mindennel nagyon elégedettek voltunk és nagyon tudjuk ajánlani.
Számunkra oly fontos dolog volt, hogy hófehér uszkár kiskutyánkat is nagy szeretettel fogadták mindkét helyen, amiért külön köszönetünket fejezzük ki.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo