Alpesi Király Kör 1. nap VIDEÓ

Németország

Ott-tartózkodás ideje: 2016. szept. 12.  - 2016. szept. 16. (4 nap)

3 hozzászólás I 1 810 látogató olvasta. Rögzítve: 2017. feb. 12. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tantras Beszámolója

Cimkék: AKK1 

Még a Katrinon kezdődött. A 3 napos, káprázatos 300 kilométer gurulás emlékei mélyen belém égve bizsergették minden idegpályámat, mégis… Elbambulva a Dachstein jeges hósipkája felé ÉNY-i irányba, új túra bontakozott ki agyamban röpke pillanatok alatt… A kocka el volt vetve!Nagy fába vágtuk fejszénket (Bandi eljött velem), hiszen ilyet még nem csináltunk. Hasonlót számolatlan, de hogy napokig visszük a motyót A-ból B-be, majd C-be és még D-be is…? Na ilyet nem! Igaz, „házat” (sátor, hálózsák, kemping gáz…) nem cipeltünk. Érdekességképpen egy adat: kispárnát vittem azért magammal!

Modern időkben 21. századi Don Quijoték voltunk azzal együtt, hogy bizony saját erőből hajtott, modern 1 nyomvonalas gépcsodákkal vágtunk neki a nem mindennapi kalandoknak, kihívásoknak.

Mert a kihívásokból volt elég, nem tudom tagadni. Attól már csak a látványból volt több, igaz ezért jöttünk pont ezen szegletére a világnak. Na, de rántsuk le a fátylat a titokról!

Aztán, hogy mik ezek a titkok?

Máshol, ahol szebben szaglik a virág bizony rátalálhatsz:)

http://www.demtantras.hu/2016/12/19/2016-nagy-alpesi-kiraly-kor
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
tantras - 2017.02.12. 21:58

Én is köszönöm a kedves szavakat. Igazán meg vagyok hatódva:) A megemlítésért nem jár köszönet. Mondhatnám, hogy mindennapos, de nem szeretném, ha elbíznád magad. Főnököm szokta mondani, hogy lehet még azért fejlődni! Mondjuk Bandit meghívhatod 1fél, 1 sörre, vele úgyis többször találkozol! ui: Az a tavalyi svájcból menekülés... na az érdekel piszkosul!!!

cobranco - 2017.02.11. 15:25

Jó kis túra!Kedvenc helyem egyike a Kőnigsee,97,03,06-ban is érintettük,de egyszer sem sikerült felülről megnézni,most igen.Grat!Külön köszönöm a megemlítést :)

cobranco - 2017.02.11. 15:24


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo