Alpesi Király Kör 1. nap VIDEÓ
Németország
Ott-tartózkodás ideje: 2016. szept. 12. - 2016. szept. 16. (4 nap)

Cimkék: AKK1
Még a Katrinon kezdődött. A 3 napos, káprázatos 300 kilométer gurulás emlékei mélyen belém égve bizsergették minden idegpályámat, mégis… Elbambulva a Dachstein jeges hósipkája felé ÉNY-i irányba, új túra bontakozott ki agyamban röpke pillanatok alatt… A kocka el volt vetve!Nagy fába vágtuk fejszénket (Bandi eljött velem), hiszen ilyet még nem csináltunk. Hasonlót számolatlan, de hogy napokig visszük a motyót A-ból B-be, majd C-be és még D-be is…? Na ilyet nem! Igaz, „házat” (sátor, hálózsák, kemping gáz…) nem cipeltünk. Érdekességképpen egy adat: kispárnát vittem azért magammal!
Modern időkben 21. századi Don Quijoték voltunk azzal együtt, hogy bizony saját erőből hajtott, modern 1 nyomvonalas gépcsodákkal vágtunk neki a nem mindennapi kalandoknak, kihívásoknak.
Mert a kihívásokból volt elég, nem tudom tagadni. Attól már csak a látványból volt több, igaz ezért jöttünk pont ezen szegletére a világnak. Na, de rántsuk le a fátylat a titokról!
Aztán, hogy mik ezek a titkok?
Máshol, ahol szebben szaglik a virág bizony rátalálhatsz:)
tantras kapcsolódó élménybeszámolói:

Lépj be az értékeléshez!

Hozzászólások:
tantras
- 2017.02.12. 21:58

Én is köszönöm a kedves szavakat. Igazán meg vagyok hatódva:) A megemlítésért nem jár köszönet. Mondhatnám, hogy mindennapos, de nem szeretném, ha elbíznád magad. Főnököm szokta mondani, hogy lehet még azért fejlődni! Mondjuk Bandit meghívhatod 1fél, 1 sörre, vele úgyis többször találkozol! ui: Az a tavalyi svájcból menekülés... na az érdekel piszkosul!!!
cobranco
- 2017.02.11. 15:25

Jó kis túra!Kedvenc helyem egyike a Kőnigsee,97,03,06-ban is érintettük,de egyszer sem sikerült felülről megnézni,most igen.Grat!Külön köszönöm a megemlítést :)
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!