Németország, Bernau am Chiemsee, SzG3

Németország Bernau am Chiemgau

Ott-tartózkodás ideje: 2017. máj. 23.  - 2017. máj. 23. (1 nap)

0 hozzászólás I 1 169 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. feb. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: bernau_am_Chiemsee  deutschland  gasthof_alter_wirt  germany  hotel bonnschlössl  kirche  Németország  temple  templom 

Aschau im Chiemgau-ban tett látogatásaim alatt többször felmerült bennem az a kérdés, hogy ha a körforgalomban nem megyek vissza rögtön az autópályára, akkor a szomszédos település vajon mit tartogat. Mivel irányban hazafelé kellett menni, így legutóbb eljöttem ide is. Az igaz, hogy a rendezettségen és a jó ellátottságon túl azért nem minden német községben találhatóak elsőrangú látnivalók, azonban itt ia találhatóak szép épületek, főleg egy csokorban. Ezek a Hotel Bonnschlössl, vele szemben a Hotel/Étterem Gasthof Alter Wirt és a St. Laurentius templom. Ha valakinek éppen pihenni valója akad és nem az autópálya egyik sivár leállójában kívánja azt megtenni, az jöjjön el ide, nagyjából 1 km a lehajtótól!
Maga a hely elhelyezkedése ideális akár München, akár Salzburg felé (ha valaki nem akar egy zsúfolt városban lakni), a Chiemsee és szigetei felé pedig egyenesen fantasztikus.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina