Alpesi kirándulásokhoz keresek kirándulópartnert

Ausztria
Indulás dátuma: 2008. jan.
1 hozzászólás I Rögzítve: 2008. máj. 25.
avatar Daniel1975 keres útitársat:
Osztrák túracsoporttal tervezek rendszeeres kirándulásokat a közeljövőben. Olyan kirándulópartnert (lehetőleg nőneműt, de nem feltétlenül) keresek, aki nem riad vissza a komolyabb hegymászástól és az alkalmanként 5 - 6 órás folyamatos gyaloglástól, és szívesen társulna hozzám ilyen hétvégéken. A kirándulások többsége egynapos lenne, de előtte és/vagy utána megszállunk valahol, természetesen külön szobában, hogy ne csak az autóvezetésről szóljon az egész. Egy ilyen hétvégén akár két egynapos kiránduláson is részt vehetünk, csak szervezés kérdése. Az első alkalom június 13 - 14 - 15. Péntek délután indulnánk az én kocsimmal, és vasérnap késő este érkeznénk. Én Budán lakom, a II. kerületben. Ha érdekel a közös kirándulás, természetjárás, fotózás az Alpokban, akkor kérlek, jelentkezz, és természetesen először Budapesten találkozunk, hogy megismerkedjünk. Párt nem keresek magamnak, boldog párkapcsolatban élek. Jelentkezésedet a transint@t-online.hu címre várom. Melegek és lelkileg ferdültek kíméljenek!

Hozzászólások:
irengy - 2008.05.28. 16:06

Szia Daniel !A szívemhez szóltál. Én is párkapcsolatban élek , de sajnos a párom nem mindig , vagy nagyon ritkán vehető rá a túrázásra . Én viszont nagyon szeretem az erdőt , fényképezéseket, a jó levegőt,szóval szeretem a természetet. Igaz már elmúltam 50, de elég sportosan élek,télen sífutás , nyáron erdei futás...Szíves társulnék másokhoz ( nem szószerint )egy- egy kirándulásra.B.almádiban lakom, így Pestre azért nem szívesen utaznék fel, ha lehet szervezzük meg más módon a találkozót.Várom válaszod, üdv.: Irén


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjaink közt!
Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo