Arktisz
Indulás dátuma: 2007. jún.

Szeretnék eljutni az északi sarkkra, létezik orosz hajó ami odavisz ezt keresem és utitársat
Tulajdonképpen a Yamal orosz atomjégtörő hajóval oda lehet menni Oslobol rep. Spitzbergák melet horgonyzó hajóra 11 nap 1.200.000.-/fő + a helikopter ami kivisz a Sarkkig de 2 fő kel min. Ti nagyon fiatalok vagytok, idősebb utitárs kellene. De kösz.

Szia!Én is láttam azt a filmet és itt meg tudod nézni www.quarkexpeditons.com igaz ez kicsit más irány de talán valami segítség.Nagyon szívesen betársulnék,csak szponzort kell keresni.:) ez az út valóban 5millió :( De ha mész mindenképp szólj.Üdv.

Pár hete láttam egy műsort a Discovery-n amiben túristákat vittek az északi sarkra, majd 1 hónapig tartott az út, megnézték a házat ahol Scotték laktak, volta egy pingvinkolóniánál, ahol majd 1 millió pingvin volt, láttak bálnákat, kimentek a jégre a hajó mellett meg fürödtek a -1 C-os tengerben (a sós víz olvadáspontja alacsonyabb). Nem tudom láttad-e, de mikor mondták, hogy 5 millió a részvételi díj, úgy hogy két vadidegennel vagy egy szobában, úgy gondoltam, hogy de jót utaztam itt a TV előtt, de elég is ennyi. Nem jut eszembe a hajó neve, de ha még nem láttad, szerintem mindenképp figyeld a TV műsort, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Amúgy van rövidebb túra is, azok valahogy más úton mennek, arra rövidebb az út kb. 2 hét mindennel (kiutazás, ...) együtt, az valahogy rövidebb úton megy, de talán nem jut annyira északra, és az "csak" 4 millió, de 2 ágyas szobák vannak, ilyen van pl. a HVG toursnál.
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjaink közt!