Arktisz

Finnország
Indulás dátuma: 2007. jún.
2 hozzászólás I Rögzítve: 2007. aug. 28.
avatar halmose keres útitársat:
Szeretnék eljutni az északi sarkkra, létezik orosz hajó ami odavisz ezt keresem és utitársat
Tulajdonképpen a Yamal orosz atomjégtörő hajóval oda lehet menni Oslobol rep. Spitzbergák melet horgonyzó hajóra 11 nap 1.200.000.-/fő + a helikopter ami kivisz a Sarkkig de 2 fő kel min. Ti nagyon fiatalok vagytok, idősebb utitárs kellene. De kösz.

Hozzászólások:
coolmadels - 2007.08.28. 19:47

Szia!Én is láttam azt a filmet és itt meg tudod nézni www.quarkexpeditons.com igaz ez kicsit más irány de talán valami segítség.Nagyon szívesen betársulnék,csak szponzort kell keresni.:) ez az út valóban 5millió :( De ha mész mindenképp szólj.Üdv.

szalaygergely - 2007.08.02. 08:23

Pár hete láttam egy műsort a Discovery-n amiben túristákat vittek az északi sarkra, majd 1 hónapig tartott az út, megnézték a házat ahol Scotték laktak, volta egy pingvinkolóniánál, ahol majd 1 millió pingvin volt, láttak bálnákat, kimentek a jégre a hajó mellett meg fürödtek a -1 C-os tengerben (a sós víz olvadáspontja alacsonyabb). Nem tudom láttad-e, de mikor mondták, hogy 5 millió a részvételi díj, úgy hogy két vadidegennel vagy egy szobában, úgy gondoltam, hogy de jót utaztam itt a TV előtt, de elég is ennyi. Nem jut eszembe a hajó neve, de ha még nem láttad, szerintem mindenképp figyeld a TV műsort, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Amúgy van rövidebb túra is, azok valahogy más úton mennek, arra rövidebb az út kb. 2 hét mindennel (kiutazás, ...) együtt, az valahogy rövidebb úton megy, de talán nem jut annyira északra, és az "csak" 4 millió, de 2 ágyas szobák vannak, ilyen van pl. a HVG toursnál.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjaink közt!
Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo